Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić organizirao božićni prijem za čapljinske gospodarstvenike

Jedan od tradicionalnih događaja u gradu Čapljini je Večer gospodarstvenika odnosno božićni prijem za čapljinske gospodarstvenike koji organizira grad Čapljina – gradonačelnik.

Mnoge poteškoće su nastale u ovom vremenu pandemije Covid 19 kako u gospodarstvu tako u društvu općenito.  Nakon stanke od godinu dana , ovaj 13.  prijem za čapljinske gospodarstvenike je iznimno važan jer pokazuje da unatoč pandemiji Čapljina radi i da traje da se gospodarski razvija, da ima ljude koji svojim radom, djelovanjem i znanjem značajno doprinose razvoju našega grada .

Kao i prethodnih godina, i ova nije se svela samo na protokolarni dio, bila je to i prilika da se u ležernom ozračju porazgovara i o mogućoj suradnji različitih oblasti, a glavna tema večeri bila je svođenje računa na gospodarskom planu.

U svom obraćanju gradonačelnik dr. Smiljan Vidić je kako se u ove zadnje dvije pandemijske godine u Čapljini investiralo 47 milijuna maraka što je izuzetno značajan prihod s obzirom da je pandemijom gospodarstvo najviše pogođeno.

Gradonačelnik dr. Vidić je iskoristio priliku te svim uzvanicima čestitao Božićne i novogodišnje blagdane.

Back to top
Skip to content