Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Upriličen svečani prijem nagrađenih učenika osnovnih i srednje škole

U salonu Gradske uprave Čapljina danas je upriličen svečani prijem učenika generacije naših osnovnih škola, te učenika generacije i najuspješnijih učenika Srednje škole Čapljina koji su oslobođeni polaganja mature. Već tradicionalno, po završetku školske godine gradonačelnik organizira ovaj svečani prijem kako bi najboljim učenicima čestitao na ovom izvrsnom uspjehu koji su do sada postigli, te zaželio sve najbolje u daljnjem školovanju i životu.

Učenici generacije osnovnih škola su:

Tara Milinković – Osnovna škola Vladimira Pavlovića Čapljina,
Ivana Udženija – Osnovna škola „Lipanjske zore“ Višići,
Amina Šabanović – Osnovna škola „Čapljina“ Čapljina.

Učenici generacije Srednje škole Čapljina su Gabrijela Vidić koja je završila gimnaziju i Nikola Pandža smjer Elektromehaničar.

Uz Gabrijelu i Nikolu svečanom prijemu nazočilo je još petnaest učenika koji su oslobođeni mature što znači da su s izvrsnim uspjehom završili srednjoškolsko obrazovanje.

Najuspješniji učenici gimnazije su: Sandra Bakalar, Andrej Bošković, Jana Bulum, Jana Krmek, Antonela Vukančić, Matea Previšić, Lucija Dodig i Romana Jovanović.

Iz smjera Tehničar za elektroenergetiku najuspješniji su: Lucija Jurković i Ivan Vidić.

Ekonomisti su: Jelena Stojanović, Nikolina Udženija, Maria Ana Brajković i Franciska Markota.

Kuhar: Ivana Grgić.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić je istakao izvrsnost ovih učenika u njihovom dosadašnjem školovanju koje je na radost njihovih roditelja, a na ponos cijele lokalne zajednice. Istakao je i uvjerenje da će svi uspješno upisati i završiti željeni fakultet.

Back to top
Skip to content