Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Čapljina pomaže potresom pogođena područja

Apokaliptični zemljotres u Petrinji i Sisku ostavio je iza sebe brojne obitelji bez krova nad glavom kojima je potrebna naša pomoć.

Pomoć je potrebna u hrani, odjeći, smještaju ali i u mehanizaciji i profesionalnim postrojbama. Odmah nakon ovog stravičnog događaja Grad Čapljina i Profesionalna vatrogasna postrojba Čapljina stavili su se na raspolaganje žiteljima ovog kraja.

Članovi Profesionalne vatrogasne postrojbe Čapljina a uz potporu grada Čapljine i gradonačelnika dr. Smiljana Vidića taku su danas u ranim jutarnjim satima stigli na područje Petrinje i Gline.

Jutros oko 06:00 sati 7 članova Profesionalne vatrogasne postrojbe Čapljina s dva vozila stiglo je na područje Petrinje i Gline i odmah su krenuli s pružanjem pomoći žiteljima ovog razrušenog područja.

Tlo na području Petrinje jučer je tijekom dana podrhtavalo više od 100 puta, što dovoljno govori koliko žiteljima ovog područja znači i materijalna ali i moralna podrška sviju onih koji dolaze im pomoći dajući im doznanja da u ovim teškim vremenima nisu sami i zaboravljeni.

Podržavamo i iznimno cijenimo dobronamjernost i nesebičnost sviju onih koji na bilo kakav način pomažu ljudima pogođenim ovim zemljotresom!

 

Back to top
Skip to content