Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bisnode nudi podršku BiH gospodarstvenicima

Cilj kompanije Bisnode će, više nego ikad prije, biti istinski partner u situaciji kada su kompanije i kompletno gospodarstvo u neočekivanoj situaciji.

Bisnode će podržati procese prilagodbe koje su potrebne u ovom trenutku bh. kompanijama i cijelom bh. gospodarstvu, da u okviru svoje djelatnosti pružimo informacije o novim opcijama i omogućimo da kreiraju nove koncepte rada koje zahtjeva trenutna situacija.

Naša prva aktivnost ovakve vrste je Bisnode SOS Assistance koji Vam pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih, dajući informacije koje su od vitalnog značaja za opstanak Vaše kompanije u ovom trenutku.

Ispunite upitnik klikom na ovaj LINK (ili u dopisu u prilogu) i BISNODE SOS Assistance će Vam u najbržem mogućem roku dati potrebne odgovore, koji mogu biti od velikog značaja za rad kompanije u ovom trenutku.

Ukoliko niste u prilici popuniti upitnik, upit možete poslati na mail: info.ba@bisnode.com, pri čemu je obavezno napisati: Ime i prezime, naziv kompanije, JIB (ID), kontakt telefon i mail, da li vam je potreban dobavljač ili kupac i nakon toga napišite izazov sa kojim se trenutno susrećete.

Reorganizacija poslovanja, praćenja stanje na tržištu i mudro upravljanja potraživanjima i obavezama, kako bi što bezbolnije podnijeli trenutačnu krizu je način da se umanje njene posljedice i lakše uspostaviti redovan procesa rada kada dođe vrijeme za postizanje novih uspjeha.

Odgovorite što prije izazovima novonastale situacije!
Budite brzi i efikasni u reorganizaciji poslovanja vaše kompanije!
Pratite tržište da bi bili spremni na vrijeme reagirati na sve promjene!
Budite spremni za nove procese rada kada dođe vrijeme za to!

SosAssistance

 

Back to top