Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Krizni stožer grada Čapljine donio zapovijed: ograničava se rad trgovinama i ljekarnama

Krizni stožer grada Čapljine, zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa sastao se danas te donio zapovijed o skraćivanju radnog vremena trgovinama u kojima se vrši prodaja prehrambenih proizvoda, kao u objektima u kojima se vrši prodaja higijenskih proizvoda i ljekarnama koje djeluju na području Čapljine.

Naime na sastanku je donesena zapovijed da sve trgovine skrate radno vrijeme i da rade od 06:00 do 18:00 sati, također je donesena zapovijed da ljekarne rade od 06:00 do 19:00 sati.

Za sve druge objekte i djelatnosti primjenjuju se zapovjedi Županijskog stožera civilne zaštite, broj: 17-06-40-4-1/20 od 18.03.2020. godine.
Mole se svi građani da svoje potrebe i kupovinu izvrše do ograničenog radnog vremena te da poštuju sve naredbe donesene od mjerodavnih tijela.

U cilju što bilje informiranosti građana o trenutnom stanju uzrokovanom korona virusom, te ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nepridržavanju izdanih naredbi nadležnih institucija mogu se javiti na telefonske brojeve 121 – OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE i 036/806 – 231 – OPERATIVNI CENTAR POLICIJE.

ZAPOVIJEDI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA ČAPLJINE

ZAPOVIJEDI ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Back to top
Skip to content