Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradska uprava Čapljina uvela nove mjere zaštite izazvane korona virusom

Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa, ali su na snazi mjere predostrožnosti kojih se većina građana pridržava.

Gradska uprava Čapljina, zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa i Kriznih stožera, vezanih za suzbijanje pandemije korona virusa uvela je pooštrene mjere za djelatnike i sve stranke koji koriste usluge Gradske uprave.

Djelatnici koji izravno rade u doticaju s građanima/strankama, sukladno propisima koriste zaštitnu opremu, a mole se građani da pri ulazu u Gradsku upravu koriste dostupno dezinfekcijsko sredstvo i da se ponašaju sukladno uputama portira.

Također, pozivamo sve građane da se odgovorno ponašaju i poštuju preporuke i naredbe mjerodavnih organa izdanih u cilju suzbijanja i sprječavanja zaraznih bolesti.

Gradska uprava poduzima sve moguće preventivne mjere i radnje u vezi s aktualnim korona virusom, a u cilju zdravstvene zaštite svojih žitelja.

Back to top
Skip to content