Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan radni sastanak u sklopu projekta CEB II

U zgradi Gradske uprave Čapljina jučer je održan radni sastanak gradonačelnik dr. Smiljan Vidić i suradnicima sa predstavnicima Direkcije Banke za kredite i društveni razvoj, predstavnicima Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH te predstavnicima Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica kao i predstavnici CRS-a.

Tema sastanka bila je upoznavanje sa tijekom realizacije projekta CEB II koji podrazumijeva zatvaranje kolektivnih centara u BiH. Naime kroz pomenuti projekat zatvaranja kolektivnih centara i alternativnog smještaja putem osiguranja javnih stambenih rješenja u Čapljini će se zatvoriti kolektivni centar Tasovčići te će se zbrinuti osobe koji su korisnici smještaja tako što će se izgraditi dvije zgrade sa 42 stana u naselju Modrič.

Nazočnim se na sastanku obratio se gradonačelnik dr. Smiljan Vidić sa riječima dobrodošlice te ih upoznao s aktivnostima koje Grad ima obvezu ispuniti u realizaciji projekta. Naime grad Čapljina je osigurala zemljište, cjelokupnu infrastrukturu izdavanje svih dozvola…Predstavnici za implementaciji CEBII projekta iznimno su zadovoljni dosadašnjom realizacijom i daju veliku podršku u radnjama koje slijede u narednom periodu.

Back to top
Skip to content