Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana 30. tradicionalna plavo – bijela noć NK GOŠK-a

Između dva turnirska dana 30. memorijala ”Andrije Ankovića” u Gabeli održana je tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć.

U motelu Lav u Gabeli okupilo se veliki broj gostiju i uzvanika iz sporta, kulture, politike i drugih sfera društvenog života.

Uz domaćine NK Gošk, nazočni su bili predstavnici HŠK Zrinjski iz Mostara, NK Neretva iz Metkovića i FK Sutjeska iz Nikšića, koji su bili sudionici ovogodišnjeg turnira.

Domaćin je na samom početku večeri pozdravio okupljene i zahvalio se svima koji su pomogli da se memorijal održi po 30. put.

Mi smo ponosni na međunarodni Memorijal „Andrije Ankovića“ , jer ovakav turnir ne organizira nitko ne samo u Bosni i Hercegovini, nego ni u ovom dijelu Europe, a veliki razlog za slavlje je jubilarna 30. Obljetnica Plavo – bijele noći – poručili su organizatori.
Nazočnima se obratio i gradonačelnik grada Čapljina, dr. Smiljan Vidić te čestitao na kontinuitetu i na dobroj organizaciji.

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, rekao je da je počašćen pozivom te je pozdravio sve nazočne u ime svih ministara u Vladi HNŽ i u ime Predsjednika HNS dr. Dragana Čovića.

“Želim vam još puno uspjeha i sreće u daljnjem radu jer je GOŠK jedno veliko ime na nogometnoj sceni i Čapljina može biti ponosna što ima ovakav klub.” istaknuo je predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg.

Tradicionalna GOŠK-ova zabava je donatorskog karaktera i na ovaj način se pomaže radu i djelovanju NK GOŠK-a.

Izaslanstvo grada Čapljine predvođeno gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem nazočilo je tradicionalnoj GOŠK-ovoj proslavi te kao i svake godine podržali turnir kao i rad kluba.

Uz grad Čapljinu, sponzor ove tradicionalne večeri je Vlada HNŽ-a, a na večeri su bili prisutni i ministri u Vladi predvođeni predsjednikom Vlade dr. Nevenkom Hercegom.

Back to top