Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

HNK Višići organizirao druženje za članove i donatore kluba

Uprava HNK Višići sinoć je u klupskim prostorijama organizirala druženje za sve igrače, članove i donatore kluba.

Povod za druženje je uspješan završetak polusezone na Čaerima gdje Višići briljiraju, što igrački, što radovima na infrastrukturi stadiona.
Podsjetimo, nogometaši HNK Višići nakon osam odigranih kola prve polusezone Županijske nogometne lige HNŽ su jesenski prvaci. Na drugoj poziciji se nalazi ekipa FK Blagaj a na trećoj HNK Kruševo koji zaostaju 3 odnosno 9 bodova.

Ova polusezona je bila maestralna, 8 utakmica, 8 pobjeda i to gol razlikom 35:1. Treba svakako pohvaliti ovu mladu ekipu i igrače koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da se dobar nogomet može igrati i bez novca, igrati iz ljubavi. No, iza ovih odličnih rezultata stoji i uprava kluba koja daje sve od sebe da u klubu stvori idealne uvjete i atmosferu za odigravanje utakmica.

Na Čaerima se u posljednje vrijeme radilo ”punom parom” na obnovi ograde ispred tribina, izradi kućica za delegata i igrače, na izgradnji pomoćnog terena i na rasvjeti koja prije dva tjedna prvi put i proradila. Veliki je ovo uspjeh za upravu kluba i predsjednika Dinku Boškovića pod čijim je vodstvom puno toga napravljeno na stadionu našeg kluba a također se dosta toga i planira napraviti.

Ovim putem uprava kluba želi zahvaliti svim donatorima, posebno:
Elting d.o.o., ELTOM d.o.o. Mostar, INEO d.o.o., ECCON-INŽINJERING d.o.o., ŠIŠOVIĆ d.o.o., BETON – PERUTINA d.o.o., CAJA PROM d.o.o., Graditeljstvo Matić d.o.o.

Iz kluba se zahvaljuju i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu u rekonstrukciji stadiona i radu kluba. Posebno se zahvaljuju gradonačelniku Grada Čapljine, dr. Smiljanu Vidiću na konstantnoj podršci iz godine u godinu.

Back to top
Skip to content