Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održana radionica „ŠKOLA ZDRAVOG ŽIVOTA“

U prostorijama Gradske uprave Čapljina, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti održano je predavanje obrazovno-promotivne prirode i interaktivna radionica pod nazivom „Škola zdravog života“ .

Radionica je sadržajno obuhvatila pružanje korisnih i praktično primjenjivih znanja o prakticiranju zdrave i uravnotežene prehrane, upoznavanje s namirnicama koje su neophodne organizmu za kvalitetno funkcioniranje, govorilo se također o pravilnom bavljenju zdravih fizičkih aktivnosti, individualnoj prilagodbi odgovarajućih tjelovježbi što učinkovito smanjuje rizik od depresije te oslobađa osjećaj stresa i stalne anksioznosti.
Također, edukacija o zdravom životu poslužila je kao naputak i pružila konstruktivne smjernice o izbjegavanju uobičajenih početničkih pogreški zbog kojih izostaju željeni rezultati.

Ova radionica održana je primarno s ciljem podučavanja o zdravom načinu života te s ciljem promocije zdravih životnih i zdravstvenih navika imajući u vidu kako su fizičko i mentalno zdravlje osnovni preduvjet kvalitetnog življenja što je ovim predavanjem ujedno i poručeno.

Back to top
Skip to content