Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Bobanovo Naselje novi šampion u seniorskoj kategoriji

Zadnju večer ovogodišnje Lige mjesnih zajednica Čapljine otvorio je susret za treće mjesto u seniorskoj kategoriji između ekipa Šuškovo Naselje i Dračevo/Sjekose. Ante Pažin je doveo Dračevo/Sjekose u vodstvo a na 1:1 poravnao je Tomislav Nikolić. Ante Pažin svojim drugim pogotkom na utakmici opet dovodi svoju ekipu u prednost 2:1 a vodstvo ekipe Dračevo/Sjekose na 3:1 povećava Ivan Marković. No tu je ekipa Dračevo/Sjekose stala a Šuškovo Naselje radi nevjerojatan preokret zabivši pet pogodaka i tako osvojivši treće mjesto pobjedom od 6:3. Tih pet pogodaka za ekipu Šuškova Naselja postigli su braća Mateo Kozarić (dva pogotka) i Leon Kozarić (hat-trick).

U finalu juniorske kategorije mladi Višićani su obranili naslov prvaka svladavši ekipu Gabela Polja s 4:1. Na poluvremenu je bilo 2:0 za Višiće a pogotke su postigli Petar Brajković i Matej Šutalo. U drugom poluvremenu Matej Šutalo zabio je još jedan pogodak a priključio mu se i Jure Marić svojim pogotkom za 4:0. Na konačnih 4:1 smanjio je Zoran Primorac.

Novi šampion seniorske konkurencije Lige mjesnih zajednica Čapljine je ekipa Bobanova Naselja koja je u finalnoj utakmici svladala Opličiće s 7:2. Ivan Prce s dva pogotka i Toni Babić s jednim doveli su ekipu Bobanovog Naselja do vodstva od 3:0, a na 3:1 smanjio je  Irhad Turajlić. Nakon toga opet slijede tri pogotka Bobanovog Naselja za vodstvo od 6:1 a postigli su ih Martin Puljić, Ivan Prce i Toni Zubonja. Do 6:2 Opličići dolaze pogotkom Mustafe Šetke a konačnih 7:2 postavlja Anđelo Babić.

Sudci večerašnjih utakmica bili su Pero Čepo i Majkl Proleta.

Poslije odigrani utakmica uslijedila je dodijela medalja i pehara najboljim ekipama i pojedincima.

Sve pojedinačne nagrade u juniorskoj kategoriji pripale su igračima Višića. Najbolji vratar je Josip Šutalo, najbolji strijelac je Nikola Rajič s 14 postignutih pogodaka a najbolji igrač turnira je Marko Mrvalj.

Najbolji pojedinci seniorskih ekipa su Mateo Akrapović iz ekipe Bobanovog Naselja kao najbolji vratar, najbolji strijelac je Ante Pažin iz ekipe Dračevo/Sjekose s postignutih 14 pogodaka a najbolji igrač turnira je Toni Babić iz ekipe Bobanovog Naselja.

Pehar za osvojeno treće mjesto seniorske kategorije mjesnih zajednica Čapljine ekipi Šuškova Naselja uručio je Miroslav Vidić, a pehar za drugo osvojeno mjesto na Ligi mjesnih zajednica Čapljine ekipi Opličića uručio je dopredsjednik Gradskog vijeća grada Čapljine Pero Knežević. Pobjedničkoj ekipi, ekipi Bobanovog Naselja, pehar je uručio gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić.

Back to top
Skip to content