Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vinko Kalfić na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić danas je u ured primio Vinka Kalfića. Vinko je dobio poziv od brazilskog napadača i člana francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, Neymara Júniora na sedam dana u sklopu turnira “Red Bull Neymar Jr’s Five”.

Iznimno važno je naglasiti da je Vinko jedan od sedam osoba iz cijeloga svijeta, a jedan od dvojice iz Europe koje je Neymar pozvao na svoj kamp u sklopu pomenutog turnira.

“Red Bull Neymar Jr’s Five 2019” je turnir koji ima za cilj ujediniti igrače iz cijelog svijeta kako bi proslavilo jednu strast – nogomet. Ono predstavlja brzo, tehničko i zabavno natjecanje, koje se igra u zemljama na šest kontinenata, uključujući Neymarov rodni Brazil i Francusku, gdje trenutno igra za Paris Saint-Germain.

„Nakon poziva za prijave kojeg sam vidio na Instagramu odlučio sam poslati video isječak svojih nogometnih vještina i pri evaluaciji odabran sam kao jedan od sedam kandidata – kazao je Vinko u razgovoru s gradonačelnikom“.

Gradonačelnik Vidić je poželio sreću kako na putu za Brazil tako i u daljoj karijeri. „Posebno me impresioniralo to što je Vinko osim uspješan i aktivan sportaš i dobar student. Jako je dobro u jednoj osobi imati dobrog sportaša i savršenog studenta što je za svaku pohvalu jer vjerujem da će Vinko izrasti u kvalitetnu osobu i poznatu sportsku ličnost“ – kazao je gradonačelnik Vidić.

 

Back to top
Skip to content