Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan 16. malonogometni turnir – Zvirovići 2019.

U povodu obilježavanja 27. obljetnice manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine” danas je u Zvirovićima održan 16. tradicionalni malonogometni turnir za učenike, gdje su bile uključene područne škole Trebižat, Zvirovići, Prćavci ,Studenci i učenici područne škole Struge – Gorica. Na turniru je sudjelovalo 120 učenica i učenika koji svojom igrom mogu parirat najboljim nogometašima i klubovima.

Ovaj tradicionalni turnir ima za cilj ojačati sportski duh i druženje kako kod djece tako i kod odraslih kojeg je osmislio učitelj Miro Brajković. Organizaciji turnira posebno pridonose sudac Zdravko Petrović i voditelj komentator Mile Kraljević.

Na turniru su uručene i nagrade kako za kolektive tako i za pojedince, te je najboljim strijelcem turnira proglašen Luka Stojić, najbolji vratar je Frano Kozina, a prijatelj turnira je Niko Jurković.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa Trebižata koja je u finalnoj utakmici bila bolja od ekipe Studenaca. Treće mjesto pripalo je ekipi Struge-Gorica, dok su četvrtoplasirani završili Zvirovići-Prćavci.

Uz predsjednika Mjesne zajednice i organizatora turnira nagrade je uručio gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić.

Organizator 16. malonogometnog turnira – Zvirovići 2019. je Mjesna zajednica Zvirovići i PŠ Zvirovići, a pokrovitelj turnira je grad Čapljina – gradonačelnik.

Back to top
Skip to content