Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obavijest o javnoj raspravi i izlaganju na uvid Gospodarske zone Tasovčići

OBAVIJEST O IZLAGANJU NA UVID I JAVNOJ RASPRAVI O NACRTU IZMJENA I DOPUNA REGULACIJSKOG PLANA GOSPODARSKE ZONE TASOVČIĆI

Obavještavaju se građani, udruge građana, javna poduzeća i ustanove, pravne i fizičke osobe, političke organizacije i svi drugi zainteresirani subjekti da su izmjene i dopune Regulacijskog plan gospodarske zone Tasovčići, u formi Nacrta urađene od strane Nositelja izrade tvrtke „ECOPLAN“ d. o. o. Mostar.

Isti Nacrt izmjena i dopuna gore navedenog Plana (grafički i tekstualni dio) bit će javno izložen svakog radnog dana na oglasnoj ploči Općine u vremenu od 22. 01. 2019. godine do 29. 01. 2019. godine.

Sve sugestije i prijedloge sa obrazloženjem, zainteresirani subjekt uz naznaku svoje točne adrese, na Nacrt izmjena i dopuna ovog Plana, mogu predati svakim radnim danom na protokol Općine-Šalter sala.

Javna prezentacija i rasprava bit će održana dana 30. 01. 2019. godine (srijeda) sa početkom u 9,00 sati u Sali Općinskog vijeća Čapljina (zgrada MUP-a) u Čapljina, ulica Gojka Šuška.

Back to top
Skip to content