Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Večer njemačke gastronomije na Malom Božićnom Sajmu

Protekli vikend u Čapljini je upriličilo otvaranje Malog Božićnog Sajma na kojem su, kroz tri izložbena dana izlagači prezentirali svoje rukotvorine.

Ovogodišnji Mali Božićni Sajam je pun inovacija i traje sve od 30. prosinca. Za svaki dan u ovom pred božićnom tjednu organizatori su priredili nešto novo i drugačilje.

Cilj Sajma je da svi građani Čapljine a i mnogobrojni gosti koji ovih dana borave u Čapljini pronađu nešto za sebe i uživaju u blagdanskom veselju i ozračju.
Sinoć je Suzana Žujo kuhala blagdanski gulaš. Posebno vrijedno je napomenuti kako je ova večer humanitarnog karaktera i sav prihod išao je za Starački dom Domanovići.

Večeras je Željka Katić zadužena za njemačku gastronomiju. Željka je predstavila bavarsku tradiciju i pripremala poznate njemačke kobasice s tradicionalnim umacima.

Kako bi sve bilo u bavarskom stilu i djevojke u kućicama su bile obučene u bavarsku tradicijsku nošnju te prezentirale njemačku gastronomiju. Također prihodi idu u humanitarne svrhe za najpotrebnijim korisnicima Crvenog križa Čapljina i Majčina sela Međugorje.

 

Back to top
Skip to content