Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obilježen dan Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići

U dvorištu Osnovne škole ”Lipanjske zore” u Višićima danas je svečano obilježen dan škole. Učenici, njihove učiteljice i nastavnici pripremili su bogat kulturno-zabavni program, a otvorena je i izložba likovnih i literarnih radova.

Učenici škole na pozornici su izveli prigodne recitacije, održan je nastup školskog zbora te su upriličeni različiti igrokazi.

U sklopu ove manifestacije, nazočne je pozdravio ravnatelj Osnovne škole ”Lipanjske zore” gospodin Đuro Raguž koji je iznio kratki presjek godišnjih aktivnosti učenika i djelatnika ove škole. Važno je istaknuti kako su učenici navedene škole bili jako uspješni na raznim županijskim natjecanjima, zbog čega su dobili posebnu pohvalu.

Nazočne je pozdravio i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić posebno osvrnuvši se na učenike kazavši kako svi mi zajedno trebamo svjesno i odgovorno sudjelovati u odgoju ovih učenika.

U sklopu programa uručene su i mnoge nagrade najboljim učenicima na polju likovnih i literarnih radova te sportskih aktivnosti.
Također su uručena i mnoga priznanja za dugogodišnji rad djelatnika u školi.

Izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom dr. Smiljanom Vidićem također je nazočilo ovoj manifestaciji.

 

Back to top
Skip to content