Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Humanitarni korizmeni koncert oduševio čapljinsku publiku

U povodu 25 godina djelovanja don Dragana Filipovića, 10 godina klape Drača te 15 godina od osnutka klape Narenta i Akademskog zbora Pro musica, u prepunoj dvorani hotela Mogorjelo u Čapljini sinoć je održan Humanitarni korizmeni koncert.

Skladbe koje su bile izvedene na koncertu inspirirane su događajima, doživljajima, ljudskim životima, neizbježnim trenucima iz našega život…

U programu su sudjelovali Akademski zbor Pro musica, klape Narenta, Drača, Bura, Studenac i Herceg, kao i solisti Vlado Garić – tenor i Mate Akrap – bass iz Splita te Monija Jarak, Josipa Krezić, Mia Tadić, Pava Ćorić, Karlo Milićević, Hrvoje Merdžo, Josip Aničić i Dragan Filipović. Svi uz pratnju Novosadskoga Big Banda maestra Fedora Vrtačnika.
Ukupan prihod koncerta u Čapljini namijenjen je za Humanitarnu udrugu “Cvijet” i Caritasovu radionicu za osobe s posebnim potrebama “Betlehem”.

Općina Čapljina koja tijekom cijele godine potpomaže radu navedenih udruga bila je glavni pokrovitelj Humanitarnog koncerta, a načelnik dr. Vidić sa svojim suradnicima nazočio je istome.

Back to top
Skip to content