Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Načelnik Vidić na sastanku načelnika i gradonačelnika s predsjednikom Čovićem

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović jučer je u Žepču održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima Federacije BiH iz reda HDZ-a BiH.

Sastanci su već tradicionalnog karaktera, gdje se razgovara o aktualnim temama lokalnih zajednica sa cijelog područja BiH.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić kao i svi ostali načelnici i gradonačelnici ukratko je elaborirao trenutnu situaciju Općine.
Na sastanku se razgovaralo i o drugim aktualnim temama lokalnih zajednica, kako pomoći općinskim, gradskim, županijskim vlastima, ali i kako riješiti određene probleme lokalnih zajednica u suradnji s višim razinama.

Dr. Dragan Čović pozdravio je sve okupljene te kazao kako komunikacija lokalne razina sa većim razinama mora biti svakodnevna. Svi mogući problemi i zastoji moraju se otkloniti u najmanjem roku.

Naglašena je važnost razvoja lokalnih sredina i unapređenja života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i sve druge projekte.
Također, iskazani su i prioriteti i potrebe za svaku lokalnu zajednicu pojedinačno, a nazočni su pozvani na više aktivnosti kako bi se realiziralo što više ideja i projekata koji su od strateške važnosti za njihove stanovnike.

 

Back to top
Skip to content