Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Javni poziv za zakup kućica i prodajnih mjesta u sklopu manifestacije Advent u Čapljini

U Čapljinu i ove godine stiže prava božićna bajka, i to u okviru Adventa u Čapljini, koji se tradicionalno održava u našem gradu.
Nakon prošlogodišnjeg Adventa o kojem se i dan danas priča, u našem gradu se ponovno organizira manifestacija koja donosi veliku radost onim najmanjim, a i onim najstarijim žiteljima.

Advent u Čapljini će ove godine biti održan od 15. do 23. prosinca 2023. godine, te od 27. do 29. prosinca 2023. godine

Podsjetimo, radi se o jubilarnom 10. po redu Adventu u Čapljini, uz nikad bogatiji kulturno – zabavni i dječji programa.

Grad Čapljina – Gradonačelnik poziva sve zainteresirane da se prijave na Javni poziv za zakup kućica i javnog prostora za izlaganje, prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga za vrijeme trajanja manifestacije „ADVENT U ČAPLJINI“.

Ukupno se u zakup daje 9 kućica za ugostiteljsku namjenu i neograničen broj prodajnih mjesta/stolova za izlaganje rukotvorina (izradu ručnih radova, suvenira, ukrasnih predmeta, unikatnih proizvoda, domaćih proizvoda i sl.)

Rok za podnošenje prijave za zakup kućica je 15.11.2023. do 12:00 h, a rok za podnošenje prijave za prodajna mjesta/stolove je do 24.11. 2023. godine.

Javni poziv i prijavne obrasce možete preuzeti u nastavku:

Javni poziv

PRIJAVNI-OBRAZAC-ZA-ZAKUP-KUCICA

PRIJAVNI-OBRAZAC-ZA-ZAKUP-PRODAJNIH-MJESTA-ZA-KREATIVCE

 

 

Back to top
Skip to content