Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Završen projekt „Korak zajedno za ljepši grad- I faza“

U gradu Čapljini uređen je novi park zelene površine 652 m² koji se nalazi na šetnici uz rijeku Neretvu ispod starog mosta.

S obzirom da je šetnica jedna od posjećenijih dijelova grada, ispred Gradske uprave se nastoji realiziranjem ovakvih projekata stvoriti još veća komfornost za građane koji svakodnevno koriste ovaj dio grada kao rutu za vježbanje i šetnju.

Park odiše jednostavnošću i harmonijom kako bi se uklopio u prirodu koja ga okružuje. Zelena površina, staza, klupe, korpe za otpad i zamjena rasvjete te postavljanje nove bili su dovoljni radovi kako bi i ovaj dio šetnice spojili s gornjom etažom parka koja je nedavno uređena kroz projekt Fitness outdoor, te na taj način izgradili još jedan ekološki kutak u Čapljini.

Kako je riječ o velikoj površini ispred gradske uprave će se nastojati kroz neko skorije vrijeme odraditi i II faza ovoga projekta. Ovaj projekt realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, te Fonda za zaštitu okoliša HNŽ, što svjedoči o još jednoj uspješnoj suradnji Gradske uprave Čapljina i nadležnih ministarstva i fondova.

Back to top
Skip to content