Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija u Čapljini

Grad Čapljina je domaćin drugog od ukupno pet poslovnih susreta koje je s Dun & Bradstreet kompanijom (američka kompanija za poslovno izvještavanje koja pruža poslovne informacije, analitiku velikih količina podataka i uvide za poslovno odlučivanje) pripremila s ciljem okupljanja najboljih kompanija – bonitetno izvrsnih, koje su nosioci razvoja gospodarstva Bosne i Hercegovine.

Bonitetno izvrsne kompanije, a to je 19% kompanija u BiH koje imaju međunarodno priznatu potvrdu dostignuća i garanciju kupcima za uspjeh, kredibilitet i sigurnost u poslovanju.

Ovaj događaj je prilika za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava hercegovačkih kompanija koje svakodnevno šire mrežu poslovnih partnera i kupaca. Uz prezentaciju detalja poslovanja naših kompanija koje će voditi stručnjaci iz Dun & Bradstreet i domaćin poslovne prezentacije gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić dodjeliti će se i certifikati bonitetne izvrsnosti našim kompanijama. Prema riječima gradonačelnika, dr. Smiljana Vidića „Grad Čapljina i Gradska uprava kontinuirano radi na kreiranju što boljeg poslovnog okruženja za napredak gospodarstva i kreiranje novih radnih mjesta te podržavamo rad, zalaganje i znanje gospodarstvenika čiji je doprinos iznimno važan za uspjeh čapljinske ekonomije“.

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija Hercegovine, održat će se 13.10.2022., s početkom u 12:30 sati, Hotel President Čapljina, Tasovčići bb.

 

Back to top
Skip to content