Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

VIDEO: Na svečanoj sjednici GV Čapljinski gradonačelnik održao govor putem holograma

Kako je Čapljina već odavno prepoznata kao Lokalna zajednica koja ide u korak s vremenom prateći potrebe i trendove današnjeg društva u više sfera se izdigla kao prva u ostvarivanju zadanih ciljeva i projekata.

Tako je Čapljina prva koja je dobila titulu najljepšeg i najuređenijeg grada u BiH, iza čega slijedi priznanje ”BiH Green Awards“, zatim Grad prijatelj pješaka i mnoge druge titule.

Na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća veliku pozornost privukla je koš jedna inovacija. Naime gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić svim Čapljinkama i Čapljincima kao i gostima obratio se putem holograma.

U obraćanju hologram je kazao:

„Poštovane Čapljinke i Čapljinci i  cijenjeni gosti velika mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime Grada Čapljine i mojih suradnika i u osobno ime.

Ja sam redovit gost na Svečanim sjednicama kako u našoj Županiji tako i u susjednim Županijama po cijeloj Bosni i Hercegovini i uvijek mi je veliko zadovoljstvo slušati Izvješća mojih kolega,jer vidim da se svuda dobro radi i jako sam zadovoljan zbog toga.

Ja se nadam da ćete i vi koji ste danas gledali ovaj naš video-uradak u kojem smo pokazali samo dio onoga što smo napravili u zadnjih godinu dana,dijeliti jedno takvo razmišljanje i zadovoljstvo da se evo i u Čapljini dobro radi.

No sigurno jedan dio ovih projekata koje smo vam pokazali ne bih mogli sami iznijeti na svojim plećima da nije potpore viših razina Vlasti.

Upravo iz toga razloga nam je važno da imamo dobru suradnju i zbilja u protekle 4 odnosno 8 godina suradnja sa Županijskom,Federalnom i Državnom razinom Vlasti je bila dobra.

Na poseban način želim ovdje svakako istaknuti Vladu naše Županije i Ministre u Vladi i za to jedno veliko i iskreno hvala Predsjedniku Vlade Hercegu,Ministrima Joviću, Bevandi, Opsenici,Krasiću i Soldi .

Županijska razina Vlasti je također od velike pomoći bila uvijek Čapljini pa tako je to i ove godine.

Ovo je svakako prigoda da se zahvalim prije svega Ministrici Milićević, a onda svakako i Ministrima Joziću i Martiću.

Sa Državnom razinom Lokalne razine Vlasti nemaju baš nekog velikog doticaja,ali kada je potrebno i ta razina Vlasti je uvijek nama na usluzi ovdje prije svega mislim na Ministra Bevandu koji je ja bi rekao jedan veliki prijatelj Čapljine i svakako na Ministra Grubešu.

Kroz cijelo ovo vrijeme radili smo nadajući se da će taj naš rad dati ploda i ja vjerujem da su to ljudi prepoznali jer definitivno Čapljina ide dalje.

Zahvala prije svega mojim čapljincima,mojim sugrađanima jer bez njih,bez njihove potpore,bez njihovih ideja sigurno ne bih mogli ništa napraviti.

Maloprije sam spominjao ovu vertikalu Vlasti i ona je neobično važna za nas na Lokalnoj razini da bi što bolje i što lakše napredovali moramo imati tu neprekinutu vertikalu,a da se ona ne bih prekinula moramo se potruditi evo prekosutra,za 2 dana, 2.listopada.

Zato evo sve vas čapljinke i čapljince pozivam da izađete na Izbore i da 2.listopada očuvamo ovu vertikalu koju danas imamo,da 2.listopada ne činimo dobro samo našem Gradu,našoj Čapljini nego da 2.listopada svojim glasom kojeg ćemo dati za bilo koju stranku sa Hrvatskim predznakom očuvamo ovaj narod da ovdje možemo opstati i da možemo živjeti.

Svima vama koji ste danas ovdje došli iskreno hvala cijenjeni gosti,Vi ste uvijek rado viđeni u Čapljini i zbilja ste nas počastili svojim dolaskom.

Vama drage čapljinke i čapljinci želim sretan Dan Grada čestitam vam svakako i Blagdan Sv. Franje nastavimo u zajedništvu raditi,razvijati Čapljinu,nastavimo u zajedništvu uzgajati ovaj prelijepi Cvijet Hercegovine našu Čapljinu”.

Svako dobro vam želim!

 

Back to top
Skip to content