Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Članovi Biciklističkog kluba Čapljina na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić danas je u svome uredu ugostio članove Biciklističkog kluba Čapljina , Dominika Šimića i Iliju Perića koji su zadnjih mjeseci ostvarili značajne uspjehe a pod vodstvom predsjednika kluba Vedrana Pažulja.

Iako neformalno djeluje već godinama i okuplja mlade ljude, rekreativce, Biciklistički klub Čapljina službeno je registriran tek prije par godina i kao relativno mlad klub naišao je na veliki interes javnosti a članovi su „pokupili“ i brojne uspjehe, te je cilj kluba svakako promoviranje biciklizma, zdravog i sportskog načina života, okuplja mlade ljude i promovira ljepote našega Grada.

Brojnim odličnim nastupima članovi Biciklističkog kluba Čapljina su ove godine predstavili naš grad u lijepom svijetlu. Dovoljno je reći da su u ovom mjesecu svaki tjedan osvojili barem po jedno odličje. Podsjetimo se, u prvom tjednu srpnja Dominik Šimić je na utrci u Sarajevu osvojio brončanu medalju a isti dan u večernjim satovima članovi biciklističkog kluba “Čapljina” Ilija Perić i Jasmin Topčić trijumfirali su na 17. “Pustolovnoj utrci”.

Sjajan rezultat zabilježen je i u Ljubuškom. Riječ je bilo o XCO utrci na kojoj je Dominik Šimić završio na drugom mjestu te osvojivši srebrenu medalju postao državni doprvak.

Gradonačelnik Vidić čestitao je momcima na uspjesima i istaknu kako će grad i dalje pružati potporu kako ovom klubu tako i svim drugim klubovima koji okupljaju mlade ljude, promoviraju sport i ime našega Grada.

Čapljina je oduvijek bila poznata po brojnim sportskim uspjesima koje bilježe naši sportaši, kako kolektivi tako i pojedinci. Naglasak je prije svega na mladim uzrastima jer nastojimo razvijati tjelesno i psihičko zdravlje naše mladosti – vodič je koji se Čapljina vodi kada je riječ o sportu.

Iz Gradskog proračuna izdvajaju se značajna novčana sredstva kako za pomoć kolektivima tako i pojedincima uz istovremeno investiranje u postojeće ili izgradnju novih sportskih objekata.

Gradonačelnik Vidić je dodao da grad Čapljina s obzirom na veličinu grada, predstavlja jedan primjer kada je pitanje ulaganje u sport, bez obzira koji, jer je interes grada da se okupljaju mladi ljudi da se bave bilo kojim sportom a naravno iz te mase uvijek izađu oni najtalentiraniji.

Back to top
Skip to content