Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dječji festival FutureA u ponedjeljak 30. svibnja u Čapljini

Grad Čapljina će 30.5. 2022. godine na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA” u organizaciji fondacije “Out of Area”.

Grad Čapljina i gradonačelnik dr Smiljan Vidić u svojstvu domaćina, po principu dobrovoljnosti, poziva sve škole Hercegovačko-neretvanske županije i svu djecu na Futurea festival.

Festival FutureA će tijekom 2022. godine posjetiti četiri grada u Bosni i Hercegovini te ponuditi djeci četiri različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre. Nadamo se kako djeca moći uživati u festivalu koji je osmišljen samo za njih!  Djeci će uz njihovu pratnju na usluzi biti 30 čapljinskih i 100 nizozemskih volontera.

Budući da je ulaz slobodan, sva djeca mogu sudjelovati u igri i kreativnim radionicama. FutureA festival će početi u 12:30 sati i završiti će u 16:30 sati. Bit će mnogo glazbe i plesa, a na svakom kutu biti će postavljeni zabavni šatori i tobogani za dječju igru i zabavu.  Središnja točka događati će se na ogromnoj pozornici na kojoj će se održavati predstave tijekom cijelog dana, poput klauna, plesa i mađioničara, ali i nastup Čapljinskih mažoretkinja, plesnog kluba Erigo-D, Zumba Kids Čapljina i plesne skupine Angels koji su neizostavni dio programa.

Svako dijete je dobrodošlo i unaprijed im se radujemo u Čapljini u ponedjeljak 30.5.2022.! Želimo da svako dijete sa sobom ponese lijepe uspomene i iskustva.

 

 

Back to top