Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Organizatori “Adventa u Čapljini” uputili zahvalu svim sudionicima

U sklopu manifestacije „Advent u Čapljini“ koji je trajao 6 dana izmijenjivalo se dosta različitih programa tako da su svi posjetitelji mogli pronaći nešto za sebe, a komentari su i više nego zadovoljavajući.

Organizatori se ovom prilikom žele zahvaliti svima koji su na bilo koji način pridonijeli veličini ovog Adventa, a posebno djeci koja su suvjelovala u programu te ovim putem zahvaljujemo Osnovnoj školi„Vladimir Pavlović“, Srednjoj školi Čapljina, Dječijem vrtiću Čapljina i dječijem vrtiću „Cvitak“. Ne smijemo zaboraviti ni naše male plesače i njihove trenerice iz Plesnog studia „ Angels“, čapljinske mažuretkinje i „Zumba“ Čapljina.

Biciklistički klub Čapljina koji je naše mališane oduševio u sklopu njihove tradicionalne Mrazijade.
Veliko hvala učitelju Miri Brajkoviću koji je bio tu za sve što treba, te smo zbog njega imali najboljeg Djeda Božićnjaka, te konjičkom klubu „Vranac“ koji je bio prijevoz našeg Djeda Božićnjaka.
Puhački orkestar Trebižat iako su imali rasprodane termine oduševili su nas na otvaranju našeg Adventa.

Gastro ponuda ove godine na Adventu je bila raznolika zahvaljujući našim sugrađanima koji su se javili na javni poziv za zakup kućica i njihovoj maštovitosti, a posebno hvala ugostiteljima koji su se odazvali našem javnom pozivu : vinarija Zadro, mesnica Šišović, svadbeni salon Dalmata, snack&play 102 te su svi oni dali priloge u humanitarne svrhe.

Hvala i onima koji su iz sjene sudjelovali u organiziacijii našeg Adventa a to su : Dado Vego, Ivana Buntić Jovanović, Krešimir Raguž, Ana Jovanović, Ernesto Markota,cvijetni studio „Maslačak“, djelatnici JKP Čapljina i djelatnici profesionalne vatrogasne postrojbe Čapljina.

A posebno hvala Vama dragi posjetitelji koji ste se odazvali i došli na posljednju večer Adventa na kojoj je bila organizirala humanitarna akcija za našu malu sugradjanku, a koju u organizirali GO HDZ-a, Zajednica žena Katarina Kosača i mladež HDZ-a.

Također veliko hvala gradonačelniku dr. Smiljanu Vidiću koji nam bezrezervno pruža podršku u radu.

Hvala i Federalnom ministarstvu kulture i športa na potpori kao i svim medijima na praćenju.

Čestit i blagoslovljen Božić i uspiješnu Novu 2022. godinu.

Organizacijski odbor Adventa u Čapljini

Back to top