Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Na svečanom prijemu povodom Dana općine Stolac obratio se gradonačelnik Vidić

U povodu obilježavanja Dana općine Stolac i patrona župe sv. Ilije održan je svečani prijem na prostoru Radimlje.

Na početku svečanog prijema načelnik općine Stolac Stjepan Bošković izdvojio je ključne projekte infrastrukture, gospodarstva, ali i ulaganja u kulturne i obrazovne segmente razvoja.

Predsjednik dr. Čović izrazio je iznimno zadovoljstvo da je Stolac, unatoč svim političkim izazovima, danas posebno mjesto za ugodan i normalan život svakog stanovnika Stoca. Predsjednik Čović posebno je istaknuo i da zajedništvo koje živi naš narod u Stocu može biti primjer da ga doista i živimo, osobito u trenucima kada se u Bosni i Hercegovini rješavaju otvorena politička pitanja koja će omogućiti legitimno predstavljanje i spriječiti diskriminaciju.

Kao primjer dobrih susjedskih odnosa i realizacije zajedničkih projekata koji su u krucijalnom interesu kako za stanovnike Stoca tako i za stanovnike Čapljine, na Svečanom prijemu obratio se i gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić.

Gradonačelnik Vidić je istaknuo izvrsnu suradnju sa Stocem i sa načelnikom Boškovićem spomenuvši niz projekata koji su se zajedno realizirali. Referirajući se na načelnika Boškovića i njegov govor izrazio je zadovoljstvo što Stolac postaje primčljivo mjesto za življenje s velikim potencijalom razvoja.

U svom obraćanju gradonačelnik Vidić je svim Stočankama i Stočanima čestitao Dan Općine i patron župe sv. Iliju.

Back to top
Skip to content