Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić poželio sretan početak školske godine

Na početku smo nove školske 2020./2021. godine, vjerujem, za sve najposebnije do sada. Utvrđeno je da nastava u HNŽ-u kreće u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine.

Dragi profesori, nastavnici, učitelji, roditelji a posebno dragi učenici, pred vama je jedno jako izazovno razdoblje. Svaki početak školske godine je novi početak, nova prilika kada se otvaraju neka nova vrata koja se postavljaju pred vas. Ova školska godina sa sobom nosi dodatne izazove prouzrokovane COVID -19.

Nesretna pandemija zahvatila je cijeli svijet i dužni smo se prilagoditi svemu što nove okolnosti od nas traže kako bismo osigurali najveću moguću zaštitu kako za vas učenike, tako i za cijelu našu zajednicu.

Čestitam vam početak nove školske godine u iskrenoj želji da nam uvjeti u kojima se vraćamo u škole budu premosnica iz izvanrednog u normalno stanje. Želim ostati optimist i vjerovati da će uskoro doći do vraćanja naših života u normalne tijekove kako bismo mogli ponovno živjeti onako kako smo naviknuli i kako to naša priroda, kao društvenih bića, od nas traži.

Obavještavamo sve učenike – vozare koji putuju Autohercom, da su sve uobičajne linije, u punom kapacitetu, spremne za odredišta u našoj županiji. Molimo sve učenike, nastavno osoblje, roditelje i vozače da budu tolerantni, puni razumijevanja prema mogućim odstupanjima, dok se ne usuglase Škole o terminima pohađanja nastavnog procesa.

Gradonačelnik
Dr. Smiljan Vidić

Back to top
Skip to content