Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik Vidić presjecanjem vrpce svečano otvorio Amko komerc u Domanovićima

Širenje gospodarstva, otvaranje novih radnim mjesta prioritet je svake lokalne zajednice. Svako novo radno mjesto znači mnogo za jednu obitelj te za ostanak i opstanak žitelja grada Čapljine.

Potaknut povećanjem potražnje od strane kupaca u Domanovićima, domaći lanac trgovina Amko komerc odlučio je proširiti i renovirati postojeći prodajni prostor. Ova trgovina, otvorena je 2011. godine, a danas Amko komerc Domanovići otvara vrata za sve kupce u novom većem prodajnom prostoru.

Supermarket Amko u Domanovićima svečano su otvorili gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić, zajedno s voditeljem trgovine.

U obraćanju nazočnim gradonačelnik je kazao:

“Zbilja mi je zadovoljstvo biti danas ovdje, prije svega što se radi o otvaranju novih radnih mjesta. U BiH je uvijek velika stvar kada se otvori novo radno mjesto a poglavito danas u vremenu pandemije COVID-a, velika je stvar zadržati radnika a poglavito otvoriti radno mjesto a upravo tome svjedočimo danas. Još jedna zanimljivost koju zbilja moram rei, u našem narodu je nekako uobičajen ili relativno čest stav da političari uglavnom “mlate praznu slamu”, međutim danas svjedočimo opet nečem drugom, govorim o vijećniku Gradskog vijeća grada Čapljine gospodinu Zijadu Hajroviću koji se bavi politikom ali evo kao što vidite čovjek radi i zapošljava.”

 

Back to top
Skip to content