Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Održan tradicionalni poslovni domjenak HT ERONET-a

Nakon otvaranja Mostar film festivala u Ljetnikovcu Radobolja održan je tradicionalni godišnji poslovni domjenak HT ERONET-a, koji je okupio više od 500 gostiju, poslovnih partnera i prijatelja.

Nazočnima se, na početku programa, obratio predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac koji je, između ostaloga, istaknuo:

„Sretan sam što vas večeras ovdje, u prekrasnom ambijentu Ljetnikovca „Radobolja”, mogu pozdraviti na tradicionalnom poslovnom prijemu HT ERONET-a uz koji smo, i ove godine vezali Mostar film festival, a što je dokaz više kako, kao društveno odgovorno poduzeće, znamo prepoznati sve ono usmjereno obogaćivanju naše zajednice i kulturnog života uopće.

Polako se približavamo kraju još jedne godine. Tako i one poslovne. Sa zadovoljstvom mogu kazati kako HT ERONET nastavlja pozitivan trend poslovanja, uz vrlo uspješnu transformaciju i modernizaciju tvrtke.

Naše poslovno djelovanje, u značajnoj mjeri, rezultat je uloženog visokog znanja, kompetencija i bogatog iskustva te predanog rada zaposlenika, na što smo posebno ponosni.

Svečanosti je nazočio i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, kao i brojni predstavnici izvršne, zakonodavne i sudske vlasti s državne i federalne razine, županijski, općinski i gradski čelnici, predstavnici Sveučilišta u Mostaru, kulturnih institucija, medija…te je izaslanstvo grada Čapljine predvođeno gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem također nazočilo prijemu.

Goste je zabavljala Danijela Martinović te mladi trio iz Čapljine, a večer su uljepšale Mostarske mažoretkinje.

Back to top