Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obilježen dan Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići

U Sportskoj dvorani Osnovne škole ”Lipanjske zore” u Višićima danas je svečano obilježen dan škole. Učenici, njihove učiteljice i nastavnici pripremili su bogat kulturno-zabavni program, a otvorena je i izložba likovnih i literarnih radova.

Učenici škole na pozornici su izveli prigodne recitacije, održan je nastup školskog zbora te su upriličeni različiti igrokazi.

U sklopu ove manifestacije, nazočne je pozdravio ravnatelj Osnovne škole ”Lipanjske zore” gospodin Đuro Raguž koji je iznio kratki presjek godišnjih aktivnosti učenika i djelatnika ove škole. Važno je istaknuti kako su učenici navedene škole bili jako uspješni na raznim županijskim natjecanjima, zbog čega su dobili posebnu pohvalu.

U sklopu programa uručene su i mnoge nagrade najboljim učenicima na polju likovnih i literarnih radova te sportskih aktivnosti, a učenica generacije je Marija Kasalo iz Domanovića.
Također su uručena i mnoga priznanja za dugogodišnji rad djelatnika u školi.

Izaslanstvo Gradske uprave Čapljina predvođeno gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem također je nazočilo ovoj manifestaciji, koja je sastavni dio programa „Lipanjske zore hrvatske Hercegovine“.

Back to top
Skip to content