Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Turizam i Kultura

Arhiva

Važniji tel. brojevi

 

Vatrogasno društvo
036 805 087; 123
Dom zdravlja
036 805 155; 124
Crveni križ:
036 808 265
Policija:
036 805 106 ; 122
Javno komunalno
036 806 124

Proglašeni najbolji sportaši i sportski djelatnici općine Čapljina za 2012. godinu

U organizaciji Sportskog saveza općine Čapljina sinoć je u hotelu ''Mogorjelo'' održano proglašenje najboljih sportaša i sportskih djelatnika ove općine za 2012. godinu. Večer je pozdravnim riječima otvorio predsjednik Sportskog saveza općine Čapljina dr. Dominik Lubina, koji je zahvalio svim sportašima i sportskim djelatnicima na iznmnoj promociji čapljinskog sporta.

 ''Svima vama od srca čestitam i od srca se zahvaljujem na odličnim rezultatima, kao i na pozitivnoj promociji čapljinskog sporta i općine Čapljina. Želio bih se ovim putem zahvaliti i svim našim sponzorima, a posebice načelniku općine Čapljina dr. Smijanu Vidiću, koji je ujedno pokrovitelj ove večeri. Neka 2013. godina bude još uspješnija u svim sportovima i svim kategorijama'', poručio je u svom obraćanju Lubina.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić istaknuo je kako je Čapljina pravo čudo kada je u pitanju sport.

''Naša općina zasigurno je na prvom mjestu u državi po broju uspješnih pojedinaca i sportskih kolektiva. Svi sportski kolektivi natječu se u najvišim rangovima u BiH, što je za svaku pohvalu. Na ovako malom prostoru i na ovako mal broj stanovnika imati toliki sportski uspjeh je zaista pravo čudo, i siguran sam da smo po tome pri samom vrhu uspjeha u regiji'', poručio je načelnik Vidić i čestitao svima koji su nagrađeni priznanjima.

Najboljim sportašem proglašen je Nikola Matić (KBK ''Sensei''). Titulu najboljeg juniora ponio je Valentin Jurković (HKK ''Čapljina Lasta''), dok je za najboljeg trenera proglašen Dragan Suton (HRK ''Čapljina). Najbolji muški sportski kolektiv jeHrvatski rukometni klub ''Čapljina'', a najbolja turnirska momčad je malonogmetna momčad Mjesne zajednice Čapljina 1.
Sportski savez općine Čapljina dodijelio je i posebna priznanja u više kategorija.

Hrvatki odbojkaški klub ''Čapljina'' dobio je priznanje za promociju ženskog sporta, dok je članica Hrvatskog odbojkaškog kluba ''Čapljina'' Ivana Bulenagrađena priznanjem za posebnu promociju ženskog sporta.

Nogometaš Nikica Jelavić dobio je priznanje za promociju Čapljine u europskim i svjetskim okvirima, dok je posebnim priznanjem u međunarodnoj konkurenciji nagrađena košarkašica Luca Ivanković.

Damir Obad nagrađen je priznanjem za dosadašnji doprinos nogometu i uspješnu nogometnu karijeru, dok je priznanje za povijesni sportski uspjeh dodijeljeno posthumno nogometašu Hajduka Andriji Ankoviću.

Jelena Đordan proglašena je najvećim sportskim talentom u 2012. godini.

Program je vodila Misijana Brkić-Milinković, a u glazbenom dijelu programa nastupili su muška klapa ''Trebižat'', Pero Križanović i Darko Šutalo Rahan.

 

Copyright © 2017 Općina Čapljina - službene stranice. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).