Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Turizam i Kultura

Arhiva

Važniji tel. brojevi

 

Vatrogasno društvo
036 805 087; 123
Dom zdravlja
036 805 155; 124
Crveni križ:
036 808 265
Policija:
036 805 106 ; 122
Javno komunalno
036 806 124

Najbolji učenici čapljinskih osnovnih škola na prijemu kod načelnika Vidića

Za učenike generacije osnovnih škola sa područja čapljinske općine danas je organiziran prijem kod načelnika općine dr. Smiljana Vidića. Učenicom generacije u Osnovnoj školi ''Vladimira Pavlovića'' proglašena je Antonela Perić, u Osnovnoj školi ''Čapljina'' Najbolji je Rijad Hasić, dok je učenica generacije iz Osnovne škole ''Lipanjske zore'' Višići Vanja Marić, koja je pohađala područnu osnovnu školu u Domanovićima.


Prijemu su nazočili i ravnatelji ovih škola Zoran Bukmir, Salko Čevra i Nada Pažin. Načelnik Vidić učenike je pozdravio i čestitao im na iznimnom uspjehu koji su ostvarili tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.

''Ovaj uspjeh koji ste vi ostvarili zbilja je vrijedan pohvale i zaslužuje posebne čestitke. Vi ste tek na početku svog školovanja i još vas čeka dosta toga, srednja škola, pa fakultet, pa magisterij, doktorat itd, no prema ovome što ste do sada pokazali ja ne sumnjam da ćete i u budućnosti imat odlične rezultate.

Velika je stvar biti učenik generacije, a u vašim školama ima dosta učenika koji su kao i vi imali sve odlične ocjene, no vi ste najbolji odlikaši među odlikašima, što znači da ste najbolji od najboljih.

Još jednom vam upućujem srdačne čestitke na ostvarenom uspjehu, a osim vas čestitke su zaslužili i vaši nastavnici, roditelji, kao i ravnatelji škola iz kojih dolazite.'' - poručio je načelnik Vidić.

Ravnatelj Osnovne škole ''Čapljina'' Salko Čevra također je uputio čestitke učenicima. ''Nadam se da će vam ova današnja dodjela nagrada i prijem kod načelnika biti veliki poticaj da se još više trudite i da nastavite nizati uspjehe u školovanju i životu općenito, te da budete na ponos općini Čapljina.'' - kazao je Čevra.

Zoran Bukmir, ravnatelj Osnovne škole ''Vladimir Pavlović'' Čapljina kazao je kako su oni imali ''slatke probleme'', jer su između velikog broja odličnih učenika morali odabrati jednoga koji će biti učenik generacije. ''Kad smo birali između svih odlikaša u obzir smo morali uzeti i izvannastavne aktivnosti, elemente odgoja i sl, pa je tako odlučeno da učenica generacije bude Antonela Perić. Njoj i svima ostalim od srca čestitam i želim puno uspjeha u budućem školovanju.'' - istaknuo je Bukmir.

Ravnateljica Osnovne škole ''Lipanjske zore'' Višići Nada Pažin rekla je kako je ovo već treća godina zaredom u kojoj Područna škola Domanovići daje učenika generacije. ''Očito brdo nešto znači, jer evo već treći put zaredom učenik generacije iz naše škole je učenik iz Područne škole Domanovići. Antoneli, Rijadu i Vanji želim prije svega puno zdravlja te mnogo uspjeha u nastavku školovanja, u što ne sumnjam.'' - rekla je Pažin.

Copyright © 2017 Općina Čapljina - službene stranice. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).